Over Multi Marketeers

Home/Over Multi Marketeers

Het verhaal van Multi Marketeers

Multi Marketeers is een uniek full service marketing- en communicatiebureau. Wij combineren de kracht van de vrije tijds industrie met die van merken en verbinden deze met mensen. Dit zorgt onder meer voor succesvolle citymarketing, destinatiemarketing, actiemarketing, en content marketing acties en campagnes voor diverse bekende merken en toeristische destinaties. Inmiddels realiseren wij al 14 jaar projecten voor overheid, non-profit en bedrijfsleven, waaronder corporate organisaties, zakelijke dienstverlening, toerisme, retail, food en entertainment.

Onze klanten vertrouwen op onze expertise en daadkracht. Of het nu gaat om interne communicatie, actiemarketing of joint promotion, content marketing of citymarketing, productie van online video of een bedrijfsvideo.
Van het ontwikkelen van toeristische kaarten, arrangementen, wandelroutes en fietsroutes, tot aan een branding campagne voor een nieuw merk. Al deze vragen hebben wij op succesvolle wijze ingevuld. Wij zijn het marketingbureau dat op nuchtere en resultaatgerichte wijze zorgt voor de meest effectieve aanpak.Het team van Multi Marketeers deelt een belangrijke filosofie: doen wat je passie is, en doen waar je goed in bent. Ons team bestaat uit enthousiaste professionals, die streven naar een maximaal resultaat. Wij zijn trots op ons werk.

Ons team

Wouter
WouterPartner
Als partner en creatief is Wouter samen met Miranda het aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers. Ook is hij verantwoordelijk voor strategie, MVO communicatieprojecten en innovatie.
Miranda
MirandaPartner
Miranda is als adviseur en projectmanager betrokken bij verschillende projecten onder meer op het gebied van marketing en communicatie rond toerisme, gebiedspromotie en de zorgsector.
Veroniek
VeroniekProjectmanager
Onder meer met toeristische communicatieprojecten is Veroniek al lang in de weer, waarbij ze veel expertise inbrengt.
Fred
FredVormgever
Fred is een creatieve ontwerper die bij Multi Marketeers ieder ontwerp en project een eigen bijzondere look & feel meegeeft.
Eiko
EikoFotograaf/Creatief
Voor vele topmerken verzorgt Eiko de fotografie, en daarnaast diverse creatieve concepten.
Silvain
SilvainRegisseur/Cameraman
Silvain is al sinds het begin betrokken bij Multi Marketeers. Hij heeft in de afgelopen jaren voor vele bekende merken gewerkt.
Neem contact op

Neem contact op!

Vertel ons meer over uw vraagstukken en wij helpen u graag met onze unieke aanpak.
Neem contact op