Destinatiemarketing, citymarketing en economische stimulering

Home/Joint Promotions/Destinatiemarketing, citymarketing en economische stimulering

Destinatiemarketing, citymarketing en economische stimulering

Heeft u te weinig bezoekers of bestedingen in uw gebied?

Effectieve destinatiemarketing (gebiedspromotie) en aantoonbare stimulering van het toerisme is van essentieel belang voor het imago en voor de economie van een regio en/of stad.

De meeste regio’s hebben een VVV of een RBT die een deel van deze taak voor haar rekening neemt. Multi Marketeers gaat een stap verder. Wij werken als bureau voor toeristische promotie vaak nauw samen met het RBT en/of de VVV, ondernemers en andere belanghebbenden in het gebied om de toeristische promotie en de bijbehorende economische stimulering tot een succes te maken. Hierbij hanteren wij een praktische aanpak.
Wij enthousiasmeren partijen, hebben 1 op1 contact met de ondernemers en andere toeristische partijen en zorgen voor concrete samenwerking.

Door de stevige economische impuls die Multi Marketeers door haar expertise en persoonlijke aanpak aan een stad of regio geeft, zal er duurzaam een effectievere promotie ontstaan, waarbij meer middelen beschikbaar komen en meer stakeholders enthousiast en betrokken raken, een waar “sneeuwbal-effect”. Op deze manier komt er geld vrij en wordt de situatie optimaal voor verdere toename van het bezoek aan een gebied.

Wij hebben onze effectieve werkwijze voor toeristische promotie, citymarketing, destinatiemarketing en regiopromotie inmiddels onder andere ingezet voor succesvolle en bekende gemeenten en gebieden zoals o.a. Amsterdam, de Gooi- en Vechtstreek, Edam/Volendam, Aalsmeer, Noord-Holland, Gelderland, en Utrecht.

Bekijk ook ons portfolio en neem gerust contact op als u vragen heeft.

By |maart 1st, 2017|Joint Promotions|Reacties uitgeschakeld voor Destinatiemarketing, citymarketing en economische stimulering

About the Author: