Actiemarketing en sales promotie

Home/Actiemarketing/Actiemarketing en sales promotie

Actiemarketing en sales promotie

Wilt u meer verkoop genereren? De sales stimuleren? Meer naamsbekendheid? Meer followers op Twitter? Meer aanmeldingen voor uw e-mail nieuwsbrief? Meer likes op Facebook? Meer views op YouTube voor uw video? Dit zijn slechts enkele van de doelstellingen van onze klanten, voor wie Multi Marketeers meetbaar resultaat genereert.

Op basis van een inventarisatie van uw wensen en behoeften stellen wij een effectieve promotie-actie of activatie-campagne voor, gericht op resultaat. Na uw goedkeuring voeren we de actie of campagne uit, waarbij u van elke stap middels een rapportage op de hoogte wordt gehouden. Wij hanteren hierbij altijd vaste all-inn tarieven, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Multi Marketeers zal niet alleen aan uw verwachtingen voldoen, maar zal ze zeker proberen te overtreffen.

Op deze wijze zijn wij nu al weer 13 jaar zeer succesvol actief in de markt. Daarom beschikken wij inmiddels over zeer goede referenties.

Wij hebben onder meer ruime ervaring met actiemarketing, content marketing, online video storyteling, lead generatie, sales campagnes, instore campagnes, Facebook en Twitteracties, Thema campagnes, productintroducties, bedrijfsfilms,
animatiefilms, en online en mobile branding acties.

Multi Marketeers beschikt over een netwerk van specialisten en kan in eigen beheer alle onderdelen van uw acties of campagnes uitvoeren, waaronder bijvoorbeeld de productie van video content, online en mobile games, apps, mobile websites en responsive websites, drukwerk zoals flyers, posters, klantenmagazines en brochures.

Daarnaast genereren wij met onze mediapartners of met joint promotion partners aandacht, engagement, en exposure op social media zoals Instagram, Facebook, Twitter en YouTube, via online media, in e-mailnieuwsbrieven, in printmedia en op radio en televisie.

Dit alles met een focus op meetbaar resultaat.

Wilt u meer weten? Laat hier uw gegevens achter, wij nemen contact met u op.

By |juni 21st, 2017|Actiemarketing|Reacties uitgeschakeld voor Actiemarketing en sales promotie

About the Author: